حجاب وبیانات علامه تهرانی
همچنین خانه دارى و تربیت اولاد و تنظیم امر منزل، و در سایه نشستن، این حقّ اوّلیه زن است كه خدا به زن داده است. و با آن ظرافت و لطافت و احساسات و وظائف مادرى كه مهمترین و اساسىترین وظیفه اوست، او را امر نكرده كه از منزل بیرون برو و كار كن، آهنگرى كن، جهاد كن، بلكه گفته مردها بروند و آن كارها سنگین را انجام دهند تا زن به حقّ خودش برسد.
پس نباید بگوئیم: اسلام زن را منع كرده و محروم كرده از این كه برود در بیرون كار كند. و در گیرودارها و مخاصمات و زد و خوردها شركت كند، ما باید بگوئیم كه: اسلام به زن این حق را داده است تا در خانه بنشیند و كارهاى مناسب خلقت خودش را انجام دهد؛ و واقع مطلب هم همین است.
ولیكن از همین اختلاف تعبیر، سوء استفاده مىكنند، و مىگویند: بنابراین حالا كه اسلام ما را منع كرده پس برویم سراغ یك دین دیگر كه منع نكرده باشد ما را؛ تمام این دخترهاى دانشگاهى یك چنین اعلامیهاى دستشان بود كه اسلام زن را منع كرده است. لذا مىگفتند: اى آقا! اسلام مال مرتجعین است؛ مال كهنهپرست هاست؛ ما برویم سراغ یك كسى كه ما را منع نكرده باشد. چرا این تعبیر را نكنیم كه: اسلام به زن حقّ اوّلیّهاش را برگردانده
منبع: در کتاب ارزشمند «وظیفهٔ فرد مسلمان در احیای حکومت اسلام»، ص 26،
نظرات شما عزیزان: